Despre Noi

Suntem o firma de curatenie prestigioasa cu vasta experienta in domeniul curateniei, acumulata de-a lungul anilor prin dedicarea intregului personal asupra curateniei, a prospetimii si a calitatii.

miercuri, 25 iunie 2014

Cum sa facem curat si cum sa mentinem curatenia

Totul se intampla atat de repede in epoca in care traim, toata lumea se grabeste si de multe ori ne-
am dori ca ziua sa fie mai lunga cu cateva ore pentru a apuca sa facem tot ceea ce ne-am propus sau ar trebui facut. Munca, familia, copii, gatitul, cumparaturile, toate sunt sarcini de care trebuie sa ne ocupam zilnic, dar ce e de facut cand acestea ne ocupa practic tot timpul si casa ramane necuratata?

 Dimineata mai furam 5 minute in plus si omitem sa mai facem patul, ne cautam o tinuta de serviciu si schimbam fusta cu o pereche de pantaloni, in timp ce aceasta ramane pe podea, si tot asa pana cand harababura pune stapanire pe intreaga casa.

Din fericire exista firme ce sunt specializate in curatenie case, curatenie birouri, vile si apartamente etc. Una dintre ele este si All Pro Clean, ceea ce inseamna ca si cea mai haotica locuinta are o scapare.

Toti ne dorim sa traim intr-o casa curata, dar cum sa facem asta cand nu avem timp? In primul rand  ar trebui sa renuntam la perfectiune; ne-o dorim in casa noastra dar in stilul in care traim aceasta nu este posibila. O casa care nu este plina de tot felul de obiecte si mobilier nefolositor, poate fi mai curata, asa ca incearca sa te debarasezi de tot ce nu-ti este necesar si astfel vei vedea ca vei reusi sa pastrezi mai mult ordinea si curatenia.

Organizeaza lucrurile din casa, creaza-ti un sistem propriu de organizare a lucrurilor si incearca pe cat posibil sa te ti de el, asa vei sti de toate lucrurile unde sunt si de unde le poti lua, devenind si mai ordonata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu