Despre Noi

Suntem o firma de curatenie prestigioasa cu vasta experienta in domeniul curateniei, acumulata de-a lungul anilor prin dedicarea intregului personal asupra curateniei, a prospetimii si a calitatii.

duminică, 6 iulie 2014

Cum sa-ti cureti casa

Atunci cand te decizi sa faci curatenie decide-te cat de curata vrei sa fie si cat timp poti aloca curateniei. Asta te va ajuta sa iti pui la punct un program pe care sa-l urmezi. Si fi sincera cu tine privind ceea ce poti face. Caci pentru ceea ce nu poti face, All Pro Clean, te poate ajuta prin serviciile de curatenie case si curatenie de intretinere, servicii ce te vor ajuta sa pastrezi curatenie pentru o perioada mult mai lunga de timp.
Daca nu locuiesti singura, atunci poti imparti sarcinile legate de curatenia casei, pentru ca aceasta nu trebuie sa fie doar treaba ta. Preia conducerea si delega sarcini fiecaruia, dar ai grija ca acestea sa fie potrivite fiecarei grupe de varsta ce va participa la curatenie.
Multi oamnei prefera sa nu faca curatenie pentru cat mai mult timp posibil, pentru ca mai apoi sa organizeze o campanie de curatenie generala; situatie care nu este recomandata deoarece va trebui sa traiesti intr-un mediu nu prea placut pentru mult timp dupa care va trebui sa muncesti foarte mult pentru a scoate la suprafata casa din nou. Cel mai bine este sa fie facuta curatenie saptamanal sau in fiecare zi cate putin, pentru a putea pastra o oarecare ordine si curatenie.

Este bine sa ai mereu un plan de atac pus la punct pentru a sti mereu cu ce camera sa incepi, si cu care sa termini curatenia. Astfel te vei ajuta singura sa nu muncesti de doua ori in acelasi loc si sa fi mult mai productiva. Nu uita niciodata sa duci gunoiul , sa cureti mereu petele si sa stergi masa din bucatarie, dupa ce o folosesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu