Despre Noi

Suntem o firma de curatenie prestigioasa cu vasta experienta in domeniul curateniei, acumulata de-a lungul anilor prin dedicarea intregului personal asupra curateniei, a prospetimii si a calitatii.

miercuri, 21 mai 2014

Servicii Complete de Curatenie AllProClean.ro


Oferte speciale si cele mai avantajoase preturi


Furnizarea serviciului de curatenie birouri este unul dintre serviciile noastre de baza, iar All Pro Clean este un prestator stabilit si de incredere in acest domeniu. Noi vom gestiona serviciile pentru si in numele clientilor nostri iar echipele noastre profesioniste sunt adepte la revizuirea programeleor de lucru pentru a maximiza eficienta.

Birouri curate, angajati productivi. Pe aceasta premisa am pornit afacerea noastra de curatenie. Deoarece intelegem toate nevoile clientilor nostri, facem curatenie in momentele care se potrivesc cel mai bine solicitarilor dumneavoastra. Fie dimineata, sau seara, noi facem curatenie de calitate in toate cladirile de birouri.

De asemenea, va oferim si servicii de curatenie de intretinere a birourilor. Saptamanal sau lunar, birourile au nevoie de o curatenie suplimentara de intretinere. Mobilierul trebuie sa fie sters de praf, geamurile curatate, iar mochetele aspirate.

Astfel imaginea de bun gust si curatenie a firmei dumneavoastra se va intretine, iar clientii vor fi mai multi si mai multumiti. Totodata, angajatii vor fi mult mai productivi intr-un mediu curat si proaspat.

All Pro Clean face curatenie folosind produse de calitate pentru a va mentine si ingriji birourile asa cum se cuvine. Noi suntem echipa profesionista care face curatenie de incredere pentru toti clientii nostri!

 

 Ne puteti contacta: 0760.376.675

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul: www.allproclean.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu